Assessment psycholoog (min. 32u/week)

Assessment psycholoog (min. 32u/week)

H&G – Talent Verhelderd is een klein bedrijf met grote ambities. Wij staan vooral bekend om de kwaliteit van onze dienstverlening op het gebied van assessment centers, coaching en psychologisch onderzoek. Onze klantenkring bestaat uit zowel profit als non-profit organisaties. We vinden het belangrijk om te blijven ontwikkelen en groeien. Daarom zijn wij op zoek naar een Assessment psycholoog (minimaal 32u/w).

Krijg jij er energie van om de talenten van mensen écht te doorgronden en steeds weer hun persoonlijke ‘succesformule’ helder in beeld te krijgen? Speel je graag een belangrijke rol in het adviseren van organisaties over hoe zij hun menselijk kapitaal optimaal kunnen benutten? En, ben jij op zoek naar de verbondenheid van een hecht en zelforganiserend team?

Dan komen wij graag met jou in contact! Wij bieden jou alle ruimte om jezelf vakmatig te manifesteren en bij te dragen aan het continu verbeteren van onze diensten. Vanuit het maatgevoel dat in contacten met klanten en vakgenoten wordt opgedaan en gevoed. En natuurlijk op basis van de NIP-code.

Wat verwachten wij van jou?

– Master in de psychologie.

– Idealiter meerjarige ervaring met assessment centers.

– Goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

– Een scherpe ‘antenne’ voor mensen, functies en organisaties.

– Overtuigende sparringpartner.

– Zelfsturend.

Herken jij jezelf in bovenstaande kenmerken en hebben wij jouw enthousiasme aangewakkerd? Dan ontdekken wij graag samen met jou hoe jouw ambities bij H&G – Talent Verhelderd gerealiseerd kunnen worden. Je sollicitatie (motivatiebrief + CV) kun je mailen naar secretariaat@talentverhelderd.nl

Heb je vragen over deze vacature? Dan mag je contact opnemen met Joost Gruijters, Directeur: 06-51261027.

Nieuwsgierig naar jouw potentiële collega’s? Neem alvast een kijkje op deze pagina.

 

Opdrachtgevers