Assessment Psycholoog (16 – 32 uur)

Assessment Psycholoog (16 – 32 uur)

H&G – Talent Verhelderd is een professioneel adviesteam. Wij staan vooral bekend om de kwaliteit van onze persoonlijke dienstverlening op het gebied van ontwikkelgerichte assessments. Wij adviseren opdrachtgevers en deelnemers bij het maken van keuzes en het optimaal benutten van competenties, talenten en mogelijkheden. Wij zijn trots om te mogen werken voor zeer diverse aansprekende bedrijven, non-profit organisaties en overheden. Door de sterke toename van het aantal opdrachten zijn wij op zoek naar een

Assessment Psycholoog (16 – 32 uur)

Krijg jij er energie van om de talenten van mensen écht te doorgronden en steeds weer hun persoonlijke ‘succesformule’ helder in beeld te krijgen? Speel je graag een belangrijke rol in het adviseren van zeer uiteenlopende organisaties over hoe zij competenties en talenten optimaal kunnen benutten? En waardeer jij de verbondenheid van een hecht team en mogelijkheden om ook jezelf te ontwikkelen?

Dan komen wij graag met jou in contact! Wij bieden jou alle ruimte om bij te dragen aan het continu verbeteren van onze diensten en dienstverlening. Vanuit het maatgevoel dat wordt opgedaan en gevoed in contacten met klanten en collega’s.

Wat verwachten wij van jou?

– Master in de psychologie.

– Idealiter ervaring met het afnemen van assessments, maar ook starters nodigen wij uit om te solliciteren.

– Authentieke interesse in en betrokkenheid bij mensen en organisaties.

– Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Herken jij jezelf hierin en hebben wij jouw enthousiasme aangewakkerd? Dan ontdekken wij graag samen met jou hoe jouw ambities bij H&G – Talent Verhelderd gerealiseerd kunnen worden. Jouw sollicitatie (motivatie + CV) kun je mailen naar secretariaat@talentverhelderd.nl

Heb je vragen over deze vacature? Dan mag je contact opnemen met Joost Gruijters (06-51261027) of Hans van de Westelaken (06-51339743).

Nieuwsgierig naar jouw potentiële collega’s? Neem alvast een kijkje op deze pagina.

 

Opdrachtgevers