Profiteer van SLIM-subsidie voor leren en ontwikkelen in het mkb

Profiteer van SLIM-subsidie voor leren en ontwikkelen in het mkb
SLIM-subsidie aanvragen voor de ontwikkeling van uw personeel?

Wij kunnen u helpen met de subsidieaanvraag en vanzelfsprekend ook voor de uitvoering van het plan zorgen.

Scholing en ontwikkeling zijn belangrijk om mensen goed inzetbaar te houden. Dat is niet alleen voor bedrijven belangrijk, maar voor de hele maatschappij. Voor mkb-ondernemers is het echter soms lastig om in te schatten wat hun bedrijf en medewerkers nu precies nodig hebben op dit vlak.

Daarom heeft de overheid een nieuwe subsidieregeling in het leven geroepen: de Stimuleringsregeling voor Leren en Ontwikkelen in mkb-ondernemingen. Oftewel: de SLIM-regeling. Daarmee kunt u als mkb’er subsidie aanvragen voor verschillende activiteiten die met leren en ontwikkelen te maken hebben. 60-80% van de kosten die u als mkb-bedrijf investeert in de ontwikkeling van uw mensen, komt in aanmerking voor subsidie.

Wij geloven dat mensen meer plezier hebben in hun werk en succesvol(ler) zijn, als ze doen wat past bij hun talenten. Assessments geven inzicht in drijfveren, kwaliteiten en het ontwikkelpotentieel van mensen.

Wat kunnen wij daarin betekenen?

H&G is al jaren een gerenommeerde partner voor vele mkb-bedrijven. Wij verzorgen uitgebreide (ontwikkel)assessments voor zowel uw huidige als toekomstige medewerkers.

Wij kunnen het volledige traject, van het opstellen van een plan voor de subsidieaanvraag, het doen van de subsidieaanvraag tot en met een persoonlijk ontwikkeladvies per medewerker, verzorgen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op met ons secretariaat.

Opdrachtgevers